Modelpoint Model Management

Modelpoint Model Management provides professional models for the needs of fashion and advertising in Finland and all over the world.

Modelpoint in founded 2004 and it's managed by Sari Salo.

Mallitoimisto Modelpoint

Modelpoint on perustettu vuonna 2004 ja alusta asti painopisteemme on ollut persoonallisten mallien löytämisessä ja heidän kehittämisessään Suomen ja kansainvälisten markkinoiden kriteerit täyttäviksi malleiksi. Pidämme malleistamme hyvää huolta ja suunnittelemme heidän uraansa alusta asti.

Välitämme ammattimallien lisäksi eri ikäisiä lapsi-, nuoriso- ja aikuismalleja mainosmaailman eri tarpeisiin. Modelpoint on mallitoimisto, jossa työtä tehdään ammattitaidolla ja hyvällä fiiliksellä, joten lastenkin on helppoa ja turvallista tutustua mallityöhön kauttamme.

Toteutamme erilaisia muotinäytöksiä aina suurten massatapahtumien trendinäytöksistä pienten yritysten omiin asiakastapahtumiin. Näytökset ovat aina korkealuokkaisia ja ammattitaidolla toteutettuja.

Järjestämme suuren suosion saavuttaneita ammatti-, nuoriso-, lapsi- ja jatkomallikursseja, joista saat kattavan opastuksen mallintyöhön sekä paljon hyödyllistä tietoa jokapäiväiseen elämään. Lisäksi järjestämme myös aikuisille naisille ja miehille suunnattuja tyylikursseja, joista saat opastusta ulkoiseen olemukseen, kävelyyn ja ryhtiin sekä rohkeutta työelämään ja esim. puheiden pitämiseen. Kaikilla kursseillamme toimii pääkouluttajana Sari Salo ja yhteistyökumppaneina valokuvaus-, kampaus- ja meikkausalan yritykset. Lisätietoa mallikursseistamme ja seuraavien kurssien alkamisajankohdat löydät mallikurssit - sivulta.

Mallitoimisto Modelpointia johtaa alalla vuodesta 1992 toiminut Sari Salo.